Comisia de nominalizări

Comisia de Nominalizari a candidaturilor la Premiile PIAŢA reuneste personalitati din domeniile marketingului, comunicarii, merchandisingului si al cercetarii de piata, specialisti cu multa experienta si prestigiu. Rolul comisiei este de a propune cele mai potrivite candidaturi ale furnizorilor si comerciantilor pentru cele 13 sectiuni ale competitiei Premiile PIATA. Membrii Comisiei de Nominalizari nu sunt implicati in desemnarea castigatorilor Premiilor PIATA, aceasta sarcina revenind exclusiv reprezentantilor autorizati ai companiilor furnizoare si ai retailerilor.

Candidaturile nominalizate de membrii comisiei se adauga celor inscrise de catre comercianti si furnizori din proprie initiativa.

Competitia Premiile PIATA ale industriei bunruilor de larg consum este caracterizata de rigoare, relevanta si corectitudine, atribute pe care le asiguram si prin implicarea activa in etapele si procesele componente ale concursului a intregii comunitati de afaceri din domeniu: companii furnizoare de bunuri de larg consum, comercianti din retailul modern si traditional, profesionisti din domeniul serviciilor de marketing, advertising, merchandising, al cercetarii de piata.

Iata personalităţile care compun
Comisia de Nominalizare a candidaturilor
pentru ediţia a XVIII-a a Premiilor PIAŢA:

Bogdana Gheorghe
Bogdana GheorgheManaging Director RetailZoom
Dana Nae Popa
Dana Nae PopaManaging Director Pastel
Sorana Cristea
Sorana CristeaGeneral Manager Trade Marketing Services
Carmen Gavrilescu
Carmen GavrilescuPreședinte APSS & Business Strategy Consultant
Cristian Bădescu
Cristian BădescuGeneral Manager Piața Trade Services
Image
© 2006 - 2024 S.C. PIATA TRADE SERVICES SRL. Toate drepturile sunt rezervate. Crafted by diagency.eu