Comisia de Nominalizari

Comisia de Nominalizari a candidaturilor la Premiile PIAŢA reuneste personalitati din domeniile marketingului, comunicarii, merchandisingului si al cercetarii de piata, specialisti cu multa experienta si prestigiu. Rolul comisiei este de a propune cele mai potrivite candidaturi ale furnizorilor si comerciantilor pentru cele 15 sectiuni ale competitiei Premiile PIATA. Membrii Comisiei de Nominalizari nu sunt implicati in desemnarea castigatorilor Premiilor PIATA, aceasta sarcina revenind exclusiv reprezentantilor autorizati ai companiilor furnizoare si ai retailerilor.

 

Candidaturile nominalizate de membrii comisiei se adauga celor inscrise de catre comercianti si furnizori din proprie initiativa.

Competitia Premiile PIATA ale industriei bunruilor de larg consum este caracterizata de rigoare, relevanta si corectitudine, atribute pe care le asiguram si prin implicarea activa in etapele si procesele componente ale concursului a intregii comunitati de afaceri din domeniu: companii furnizoare de bunuri de larg consum, comercianti din retailul modern si traditional, profesionisti din domeniul serviciilor de marketing, advertising, merchandising, al cercetarii de piata.

 

Iata personalităţile care compun Comisia de Nominalizare a candidaturilor pentru ediţia a XIV-a a Premiilor PIAŢA:

Sorana Cristea

Sorana Cristea

General Manager, MPC Trade Marketing Services

Dan Laszlo

Dan Laszlo

Development Director, In-Store Marketing

Bogdana Gheorghe

Bogdana Gheorghe

Managing Director, RetailZoom

Cristian Badescu

Cristian Badescu

Director General, Piata Trade Services

Dana Nae Popa

Dana Nae Popa

Managing Director, Pastel